maandag 26 december 2011

In het bos zijn de wilde dieren 2


Als je het eerste deel gemist hebt: deel 1

De vader van Sybine heeft een boek geschreven met de titel  ‘In het bos zijn de wilde dieren’. Aan de hand van getuigenverklaringen en bewijsmateriaal heeft de vader van Sybine getracht op eigen houtje achter de dichtst naderende toedracht te komen. Ik denk dat dit, met het beschreven scenario in het boek, aardig gelukt is.

Een keer komt Martin C. met een verklaring. Dit is echter eerder de welbekende wraakactie die hij altijd uitvoert als een relatie met hem verbroken wordt. Hij probeert dan ook zijn laatste ex, de moeder van twee van zijn kinderen, een medeplichtige tweede dader rol in de schoenen te schuiven. In elke leugenachtige verklaring zullen elementen van waarheid zitten. Bijvoorbeeld de manier van vastbinden die hij daarin beschrijft. Of dat hij beweerde Sybine meegenomen te hebben naar zijn huis. Ze zal echter niet, zoals hij claimde, in huis zijn geweest. Ik vermoed dat ze al die tijd in de kofferbak heeft doorgebracht terwijl Martin lekker van zijn avondeten genoot. Misschien wel lachend en converserend met een biertje voor de buis heeft gezeten.

In tegenstelling tot de vader denk ik niet dat Martin Sybine vlak voor hij haar ombracht nog geprobeerd heeft te verkrachten. Mijn gedachte is dat Martin tijdens de wilde achtervolging al zo buiten zinnen was van woede dat hij ter plekke besloot uit wraak haar om te brengen. Hij zou in de nabije toekomst wel een nieuw slachtoffer vinden maar eerst moest Sybine boeten. Ze was enkel nog ballast, nadat hij haar opnieuw te pakken kreeg. Iets wat hij als afval moest zien kwijt te raken. Niet enkel meer uit wraak. Het was ook om te voorkomen dat zij ervoor zou zorgen dat hij weer achter de tralies verdween. Dat zou hem niet gebeuren! Ze had hem al genoeg last bezorgd. Toen hij midden in de nacht aan de Groote Heicop stopte, had dit enkel tot doel zich van haar te ontdoen. Het laatste stukje in deze vreselijke sage.

Wilde dieren, oftewel beesten, als Martin C, behoren niet vrij rond te lopen. De maatschappij hoort beschermd te worden tegen zulke uitwassen in menselijke gedaante. Laten we hopen dat hij middels de TBS binnengehouden kan worden. Dat is tenminste een gevaar minder in onze samenleving.

1 opmerking:

  1. Classic titanium necklace - Titsanium Art
    Titsanium Art has a simple infiniti pro rainbow titanium flat iron and traditional nano titanium design: this intricate pattern can be titanium razor worn with titanium undertaker a traditional diamond pattern. black titanium The pattern is easy to

    BeantwoordenVerwijderen