zondag 25 december 2011

Delusional psycho 2

Als je het eerste deel gemist hebt: 1

Suesan, de moeder, de broers en Sheila


Daarna richt Theresa haar woede op Sheila, dan 20. Ook zij belandt met handboeien aan de keukentafel en krijgt een paar dagen lang het ene na het andere pak slaag. Als dat geen effect meer heeft, wordt ze in een kast opgesloten. Na een paar dagen zonder eten en drinken is Sheila meer dood dan levend. Theresa probeert nog in een onbewaakt ogenblik haar zus drinken te geven maar dit mislukt. Sheila overlijdt. Pas als er een vreselijke lijklucht uit de kast komt, wordt haar lichaam in een doos gestopt en gedumpt. Terry maakt onder dwang de kast schoon waar haar zus dagenlang heeft liggen ontbinden.

Voor Sheila stierf, vertelde ze aan Terry dat Suesan zei dat hun moeder haar ging vermoorden. Sheila geloofde dat niet maar het was waar. Ze weet nu dat zij ook vermoord gaat worden en dat Terry de volgende is. Terry, dan 15, wist dat haar dagen in het huis van haar moeder geteld waren. Ze kreeg al dezelfde behandeling, voor de dood er op volgde, als haar zusters. Ze komt op voor haarzelf en zegt dat ze niet zal toestaan dat haar moeder haar ooit nog slaat. Voor ze mag vertrekken, moet ze van haar moeder het appartement met de doodskast van Sheila afbranden. Terry gehoorzaamt. 


Later, met haar moeder in een motel, volgt een bedreigende confrontatie met een mes waarbij Terry aangeeft dat ze zich niet door haar moeder laat vermoorden. Daarna leeft Terry op zichzelf. Ondanks het dreigement van haar moeder te zwijgen over alles wat gebeurd is, kracht bijgezet met een pistool, vertelt Terry haar verhaal aan iedereen. Het resultaat is bekend en jaren gaan voorbij zonder dat er iets gebeurt.

Na haar telefoontje naar de tiplijn komt ze in contact met Sgt. Ron Perea van Nevada Co. Sheriff's department. Voor de eerste keer in haar leven wordt ze geloofd. Perea herinnert zich de zaak van de verbrande Jane Doe. Ze heropenen de zaak. Alles wat Terry vertelt, is te staven met forensisch bewijsmateriaal.


Haar broer Robert is te linken aan vuilniszakken, gevonden bij het lichaam van Sheila. Beide broers belandden op het bureau voor verhoor. Theresa, de moeder, verdwijnt ook achter de tralies. Daar krijgt ze een gesprek met een psychiater. Theresa doet alsof ze het ongelooflijk vindt dat ze is gearresteerd en in staat van beschuldiging gesteld voor twee moorden. De psychiater vindt haar mentaal in staat om berecht te worden.


Theresa is altijd dol geweest op haar zoons. Zij waren geen concurrentie. Ze wilde daarom niet dat zij veroordeeld werden en nam de schuld op zich. Haar veroordeling: 25 jaar tot levenslang.


2003  - Auburn Cemetary 


Terry bezoekt voor het eerst haar zuster Suesan's graf. Ze strijkt liefdevol over de steen met opschrift:
Suesan M. Knorr
September 27. 1966 - July 17. 1984

We love you


Het liefst van alles wilde ze haar zusters hun naam teruggeven want ze waren iemand en zij hield van ze. Dat zal ze altijd blijven doen. 


Volgens online berichtgeving zou Terry datzelfde jaar zijn overleden aan een hartaanval op 32-jarige leeftijd. Deze facebook pagina doet echter anders vermoeden.

2027 – Theresa Knorr kan de 'paroleboard' om haar vrijlating verzoeken.


Bronnen met uitgebreidere info: Wikipedia
Trutv
De afbeelding met het hele gezin behalve Terry komt van Gav's World

Geen opmerkingen:

Een reactie posten